Zeer geslaagd weekend bij fietslegende Hennie Kuiper

22-10-2019

11 en 12 oktober 2019 stonden voor Team Flink in het teken van een bezoek aan de legendarische wielrenner Hennie Kuiper. Na een hartelijk ontvangst met koffie en gebak in het Hennie Kuiper wielermuseum werden de leden meegenomen in de wielerhistorie rondom Hennie Kuiper, ondersteund door anekdotes van Hennie zelf. 

Om half twee werd er omgekleed voor een rit van ongeveer 70 kilometer door een prachtige omgeving rond Denekamp met enkele kilometers door Duitsland. 

Aansluitend werd het wielermuseum bezocht en daar werd onder andere duidelijk dat tot dit weekend Hennie Kuiper de laatste Nederlandse winnaar van de ronde van Lombardije was. Met de nadruk op was want wat de volgende dag bleek is dat Bauke Mollema zich na 38 jaar de opvolger van Hennie Kuiper mag noemen. 

De vrijdagavond werd er in de auto koers gezet naar het hotel waar genoten werd van een diner en in de bar nog een drankje genuttigd werd.  

Fris en fruitig stond Team Flink om 11 uur zaterdagochtend weer aan de start voor wederom een fietstocht die ons dit keer naar Bad Bentheim zou brengen met bovenop de berg in het kasteel een koffiestop met Duitse kuchen. 

Twee goed verzorgde dagen met een voortreffelijke begeleiding van het team rondom Hennie Kuiper kunnen de Team Flink leden weer aan hun fietsherinnering toevoegen.