Schaatskoorts brengt Team Flink naar de Elfstedenhal

30-12-2019

Elke tweede vrijdag van de maand komen wij, leden van Team FLINK, bij elkaar voor een bedrijfsbezoek inclusief een fietsrit. Vrijdag 13 december was Jan Dupon van De Wielercoach gastheer maar werd de stalen ros ingeruild voor gladde ijzers en waren we op bezoek bij de Elfstedenhal......

Na het ontvangst strikten we de veters van de schaatsen. Onder begeleiding van schaatstrainer Klaas Einte Adema is onze techniek aangescherpt. Van beginner tot ver gevorderd iedereen kwam aan zijn trekken. Na een aantal ronden lage dertigers gereden te hebben werden de schaatsen ingeruild voor wandelschoenen en kregen we van Justin van Zutphen en Klaas Siderius een rondleiding door de nieuwe en vernuftig gebouwde ijshal. 

Vervolgens heeft Jan Dupon zijn verhaal gepresenteerd over de Wielercoach, het ontstaan, de visie, de motivatie en de toekomstplannen van zijn bedrijf bracht hij op heldere wijze voor het voetlicht. Tijdens het diner werd hierover uiteraard verder gesproken maar ook de schaatsavonturen werden nogmaals besproken.