De leden van Team Flink

04-02-2021

In deze uitzonderlijke en voor ons allen onzekere tijd hebben vele ondernemers het bijzonder zwaar. Zo ook enkele leden van Team Flink en dan is het fijn om te zien dat de saamhorigheid en hulp aan elkaar groot is. Heel bijzonder is ook de creativiteit die door enkelen aan de dag gelegd wordt om nieuwe activiteiten op te zetten.

Omdat we tijdens de 1e lockdown gezien hebben dat veel van onze leden elkaar wisten te vinden en elkaar zakelijk probeerden te steunen hopen wij dat ook in deze huidige lockdown hetzelfde tot stand gebracht wordt.

Om voor een ieder nog maar eens duidelijk te maken hoeveel leden wij hebben en welke verscheidenheid aan expertise, producten en diensten onder onze leden aanwezig is hierbij een totaal overzicht. Wanneer je als ondernemer en lid van Team Flink in deze periode op zoek bent naar bepaalde producten en/of diensten heb je een prachtig netwerk om uit te putten.

Helaas hebben wij in 2021 nog geen bijeenkomsten kunnen organiseren en het ziet er naar uit dat de oude vorm waarin wij in het verleden de bijeenkomsten organiseerden nog wel even op zich laat wachten. Echter zodra het mogelijk is zullen wij zo snel mogelijk en volgens de richtlijnen van de overheid bijeenkomsten gaan organiseren.

Langs deze weg spreken wij de hoop uit dat wij deze nare situatie snel achter ons kunnen laten.