Bezoek Team Flink aan Vesteynde volledig in balans

11-11-2019

Vrijdag 8 november 2019 was het de beurt aan Kornelis Bijlsma van Vesteynde in De Westereen om Team Flink te ontvangen voor een bedrijfsbezoek. Om 14.00 uur werd iedereen welkom geheten en kon omgekleed worden waarna de groep van maar liefst 28 leden in twee groepen werd gesplitst. Na respectievelijk een route van 53 of 58 kilometer die ons door de Friese wouden richting het Lauwersmeergebied had gebracht kwam iedereen voldaan terug. De mooie route maar ook de  perfecte weersomstandigheden waren hier mede debet aan. 

Bij terugkomst bij Vesteynde werd onder de bezielende leiding van Kornelis kennis gemaakt met Yin yoga. Een groep fietsende ondernemers was voor hem de uitdaging om middels een vorm van meditatie de aanwezige dames en heren in balans te brengen. De houdingen die wij bij deze vorm van yoga dienden aan te nemen waren vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Voor ons als fietsers een vaak onderbelicht onderdeel. 

Na deze sessie werd de middag afgesloten met een voortreffelijk lopend buffet bij restaurant "Old Dutch". Al met al wederom een zeer geslaagde bijeenkomst voor de leden van Team Flink die volledig in balans het weekend tegemoet konden gaan.